på svenska | in englishLyhyesti
Artikkelit
Linkit


Tausta ja tarkoitus
Organisaatio
Rahoitus
Tukijat
Press


Yleistä
Tapahtumat
Julkaisut
Kootut teokset
Stipendit
Toimintakertomukset
Lisätietoa jatkossa?Anders Chydenius
- säätiö
PL 567
67700 Kokkola
Puh. (06) 829 4111
E-mail: asiamies@chydenius.net9.6.2017

Ilmoittaudu Anders Chydenius -vapaakauppaseminaariin 21.7.2017

Anders Chydenius -vapaakauppaseminaari järjestetään perjantaina 21.7. klo 13-17 Kokkolan Raatihuoneella. Teemana on "Globalisaatio haastettu! Onko maailmankaupan vapautuminen ja eriarvoisuuden torjunta yhdistettävissä? Suomen ja Euroopan vastaus".

- Mikäli haluamme, että kansalaisten tuki avoimelle taloudelle säilyy vahvana, on yhteisten arvojen korostaminen tärkeää, perustelee säätiön hallituksen puheenjohtaja Erkki Liikanen seminaarin teemaa.

Tilaisuus on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden virallista ohjelmaa. Puhujina ovat mm. Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen, Porvoon piispa Björn Vikström, elinkeinoministeri Mika Lintilä, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen ja EU-komission virkamies Henrik Söderman. Teemasta alustavat professori Jukka Pekkarinen ja tohtori Lauri Kajanoja. Seminaarin avaavat Kokkolan kaupunginjohtaja Stina Mattila ja päättää Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen.

Chydeniuksen ja Koiviston perintö

- Suomen itsenäisyyden juhlavuonna paikaksi on valittu Raatihuone, jossa järjestettiin ensimmäinen Chydenius-seminaari 21.7.1994. Tuolloin mukana oli myös presidentti Mauno Koivisto, joka on lahjoittanut Kokkolan kaupungilta saamansa Chydenius-palkinnon säätiön alkupääomaan, toteaa säätiön asiamies Juha Mustonen.

Ilmoittaudu mukaan

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista joko sähköpostitse osoitteella anu.rantamaki(at)chydenius.fi tai puhelimitse 040 824 701


Takaisin >>[ Lähetä vinkki ystävälle ]  

  Hae